Over ons

We zaten achter onze computer, de één in Zwolle, de ander in Ugchelen. We sloten een zoommeeting af die we hadden georganiseerd voor het KinderCoachGilde, de beroepsvereniging waarvoor we beiden werkzaam zijn. En terwijl we aan het nakletsen waren spraken we onafhankelijk van elkaar exact hetzelfde idee uit.

We moeten en kunnen iets doen voor de kindercoaches die (nog) niet als zelfstandig ondernemer aan de slag willen, maar wel aan het werk willen als kindercoach.

We zagen allebei dezelfde mogelijkheden en op 22 juli 2021 werd het KinderCoach Collectief een feit en hebben wij onze handtekening gezet bij de notaris.

Meer over Thom Stam (1991)

Mijn naam is Thom Stam.

Mijn missie is het creëren van ruimte en inzicht op het financiële vlak. Ik zorg voor een stukje rust en helderheid zodat jij jouw missie kan manifesteren. Daarbij werk ik vooral samen met partijen die bezig zijn de wereld een stukje mooier te maken. In mijn vrije tijd heb ik veel ervaring met familieopstellingen. De magie van opstellen heeft mij zo geboeid dat ik mij daarin verder heb geschoold. Van harte help ik jou achter de schermen met het op orde houden van de praktische en administratieve kant van je praktijk.

Als coach ga ik spelenderwijs met jou je hulpvraag onderzoeken. Daarbij maak ik graag gebruik van de magie van opstellingen. We zoeken samen naar inzicht met als doel dat jij in je eigen kracht komt te staan.

Meer informatie over mijn bedrijf: www.dereizendeboekhouder.nl
Meer informatie over mijn praktijk: www.thomstam.nl

Meer over Jeannette van Kuik (1969)

Begin 2000 ben ik gestart als kindercoach. Met vallen en opstaan heb ik mijn bedrijf vormgegeven. Telkens weer nieuwe ideeën ontwikkeld, van alles uitgeprobeerd en met het nodige doorzettingsvermogen uiteindelijk heel veel kinderen en ouders kunnen coachen.

Het was leuk, maar ook hard werken. Met de nodige beren en bobbels op mijn weg. 

Had ik maar een uitgestoken hand gehad in de eerste jaren van mijn praktijk. Iemand die de weg wist in ondernemersland. Maar omdat ik niet wist welke vragen ik moest stellen en niemand in mijn omgeving bekend was met het ondernemen in een eigen praktijk heb ik het zelf ontdekt en puur vanuit mijn gevoel en intuïtie heb ik mijn werk gedaan. 

Inmiddels ben ik een flink aantal jaren verder en geef ik het mooie vak kindercoaching door in mijn opleiding Magie van Kindercoaching. En nog steeds zie ik startende kindercoaches struikelen over dezelfde beren en bobbels als ik in het begin. En met heel veel passie en plezier steek ik mijn hand uit naar de startende kindercoach die stapje voor stapje de ontwikkeling als ondernemende kindercoach wil doormaken.
En niet alleen wil ik samen met Thom die uitgestoken hand zijn, ook hou ik je graag een spiegel voor en ben ik zo af en toe het duwtje in jouw rug. 

Zodat jij vanuit jouw talenten en kwaliteiten het verschil kunt maken voor kinderen en hun ouders. En datgene doet waarvoor jij geboren bent! 

Meer informatie over mijn bedrijf: www.acacia-coach-academie.nl
Informatie over de opleiding: www.magievankindercoaching.nl

“Door het inzetten van ons talent
kunnen andere talenten ontplooien en groeien.

Door onze eigen missie te volgen
kunnen we anderen de mogelijkheid bieden om hun eigen missie te volgen.


Dat is onze gezamenlijke missie.”