Wat kunnen wij voor je doen?

Bij de start van het uitvoeren van het vak kunnen de beren op je weg best groot lijken. Deze uitdagingen zijn mooie lessen om te leren. Deze lessen vormen je als mens, ondernemer én coach. Daarin kan het een opluchting zijn om met gelijkgestemde te werken. Aan je missie, leren van je lessen en ontdekken. Een magisch avontuur.

En daarom willen we met jou aan de slag.. Samen maken we contact met jouw beren en ga je aan de slag met de voor jou passende stappen. We gaan graag met je op avontuur.

De beren op de weg van de ondernemende kindercoach kennen wij maar al te goed. Er zijn er nogal wat waardoor je in valkuilen terecht komt als ‘stoppen’, ‘uitstellen’ of bijvoorbeeld ‘nog maar weer een nieuwe opleiding volgen’. Helemaal niets mis mee, echter we gunnen het jou om echt op eigen benen te staan. Krachtig, stralend en vol van wat jij hebt te brengen voor ouders en kinderen.

Daarom staan we je graag met raad en daad ter zijde en kijken met je mee naar jouw stappen in kindercoachland. Niet alleen op het gebied van ondernemerschap, maar ook vakinhoudelijk zijn we er voor jou.

Wil je graag kinderen en hun ouders coachen maar niet als ondernemer. Omdat bijvoorbeeld jouw missie in het onderwijs ligt. Voor jou kunnen we een puur praktische basis bouwen om je diensten aan te bieden tegen een redelijke vergoeding. Zodat er een goede balans in geven en ontvangen blijft.

Het enige wat jij hoeft te doen is het zorgen dat jij jouw werk als kindercoach doet en kinderen en hun ouders coacht. Jij bent daarmee verantwoordelijk voor het uitvoeren van jouw werk als kindercoach. Dit betekent wel dat jij er zelf voor moet zorgen dat ouders en kinderen jou vinden.